75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости
Над 75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости и Ресторанти от Чепеларе и региона
Хотели и къщи за гости
Хотели Къщи за гости Ресторанти Време Спорт
ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ ВРЕМЕ СПОРТ
Помощ Заведения Информация Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ЗАБАВЛЕНИЕ ИНФО ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО ЧЕПЕЛАРЕ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Старата къща и Къща за приятели** (Old House and House friends**)
с. Зорница
- сателитна телевизия
- кухненско оборудване
- механа
- камина
- барбекю
ИНФОРМАЦИЯ ГАЛЕРИЯ ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
с. Зорница, общ. Чепеларе
тел.: 0887 207718; 0882 910707
e-mail:
web: weekendrodopi.eu
Говорими езици:
Български, Английски
Храна:
С възможност за самостоятелно приготвяне.
Брой посещения: 4919

„Старата къща“ и „Къща за приятели“ се намират в приказното село Зорница, разположено само на седем километра от Чепеларе и на седемнадесет от Пампорово. Постройките са една до друга, което ги прави съвсем подходящи и за настаняването на големи групи. Локацията им е отлична и по други причини – именно благодарение на нея ще се радвате на чудесни условия за спорт и за ски и сноуборд, за разходки по едни от живописните маршрути.

„СТАРАТА КЪЩА“
В нея ще откриете една ДВОЙНА и две ТРОЙНИ СТАИ. Те биват обслужвани от две тоалетни и една баня. Обстановката е решена в традиционен битов стил и е изключително уютна. Предвидено е ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ С КАМИНА. На разположение са и съвременни екстри като САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
На услугите Ви ще е и МЕХАНА с цялото необходимо кухненско оборудване. А с помощта и на ВЪНШНОТО БАРБЕКЮ със сигурност ще се радвате и на вкусна храна.

Цени:

Лято – 135 лева на ден
Зима – 150 лева на ден

„КЪЩА ЗА ПРИЯТЕЛИ“
Тук ще откриете четири помещения – ДВОЙНИТЕ СТАИ са две, една ТРОЙНА СТАЯ и още една СТАЯ СЪС СПАЛНЯ И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО. Предвидени са общо три тоалетни и три бани. И тук предвидени са САТЕЛИТНА ТЕЛЕВИЗИЯ и  отопление.
И тук има чудесна МЕХАНА с петнадесет места и кухненско оборудване, както и ВЪНШНО БАРБЕКЮ.

Цени:

Лято 170 лева на ден
Зима – 180 лева на ден

Престоят Ви в къщите ще е истински комфортен. Почивката ще е изпълнена с приятни развлечения и разходки из интересни забележителности като Асеновата крепост, Кръстова гора, Бачковския манастир, природния феномен Чудните мостове. На зимни спортове пък ще се радвате в Чепеларе и Пампорово.

Заповядайте!

Почивка в България.
Хотел Турист***
Хотел Родопски Кът***
Апарт Хотел Ваналекс***
Хотел Йола***
Хотел Чепеларе***
Вила Забърдо
Хотел Агарта***
Къща за гости Ан – Мари
Къща за гости Св. Мария – Магдалена
Къща за гости Венци
Хотел Родопски дом***
Къща за гости Кредо Уют
Вилно селище Родопски Къщи**
Хотел Крис***
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Viara-online.com; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Лимузина под наем; Благоевград; 175 хотела в Банско; Почивка в Пампорово; Хотели, къщи и квартири в Китен; Над 265 хотела в Приморско Повече от 470 обекта в Созопол; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; Почивка в Боровец и региона; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Справочникът за Чепеларе - Над 75 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Чепеларе и региона. Chepelare, Чепеларе, hoteli Chepelare, Chepelare hoteli, Chepelare ski, ski Chepelare, mehani Chepelare, Chepelare mehani, restoranti Chepelare, Chepelare restoranti, хотели в Чепеларе, хотел в Чепеларе, къща за гости Чепеларе, Чепеларе къщи за гости, hoteli v Chepelare, mehani v Chepelare, механи в Чепеларе, ресторанти в Чепеларе, Чепеларе хотели, хотели Чепеларе, ресторанти Чепеларе, mehani, klubove Chepelare, клубове в Чепеларе, важни телефони Чепеларе, разписание на влакове Чепеларе, разписание на автобуси Чепеларе, Wi-Fi Чепеларе, hotels in Chepelare, Chepelare hotels, Chepelare taverns, guest house Chepelare